mandag 27. september 2010

Bursdagskort

I dag når jeg kom hjem fra jobb var det sol og nydelig høstvær, fikk både klippe hekken, vasket vinduene og luket litt i hage. Følte meg ordentlig flink! Men tenkte jeg på å ta bilde av kortet som må postes i morgen... Nei da, kan jo tenke på alt...
Nå er det bekmørt ute og heller dårlig foto lys. Men bilde må taes... Har vært borti alle mulige justerings muligheter i fotoredigeringsprogrammet... Resultatet kunne vært værre:)
Har brukt den herlige Gorjuss jenta igjen, papirene kommer fra Maja design tror jeg... Er vel to uker siden kortet ble laget og jeg har jo ikke all verdens hukommelse... Løsningen er vel kanskje å bli flinkere til å blogge:) Blomstene er fra WOC og sommerfuglen fra Kort og Godt. Månedstempelet er fra Norsk Stempelblad.

Når jeg først er inne på hvor dårlig jeg er til å blogge så kom jeg på at jeg har bilde av bursdagsgaven til mor på mobilen... Mor hadde bursdag i sommer...Huskelapp-boka laget jeg hos Veronica tidlig i vår. Fyrstikkeska er pyntet med et bilde fra Minnehjørnet og blomster fra WOC.

1 kommentar:

  1. Takk for det nydelige kortet jeg fikk til bursdagen min:-)

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar.
Blir glad da:)