onsdag 26. mai 2010

Bryllupsgave

Endelig kommer de et nytt innlegg. Lillebror giftet seg 22. mai og jeg hadde laget en eske. Bildene ble tatt 20 minutt før vi reiste til kirka, så kvaliteten er ikke den beste...



Eska er malt med et par strøk akrylmaling. Dette begynnte jeg på i påsken, og likevel var ikke prosjektet ferdig før klokka elleve kvelden før bryllupet... Fikk nok en gang bevist at jeg jobber best under press... :) Har pyntet selve eska med sommerfugler fra KarenMarie klipp og hjertet.



Papir: Papirdesign og Bazzil.
Stempel: Sarha Kay
Malt med Distress inc.
Blomster: Prima og WildOrcidscraft

søndag 16. mai 2010

Verdens fineste bursdagsgave!

På bursdagen min lå det pakke i postkassen min fra Veronica. Alltid spennenede å se hva hun har laget, er så utrolig dyktig!
Oppi pakken lå dette nydelige kortet. (Og ja, jeg har igjen stjålet bilde fra bloggen til Veronica, bare fordi hun er flinkere å ta bilder enn hva jeg er :)) Kortet står til utstilling på peishylla, og blir nok stående der ei god stund!



Kortet er laget med en lomme inni og oppi lommen lå det hjemmelaga blomster, ei av gorjuss jentene, "vaskelapper" og så har også Veronica laget et personlig stempel på pc'n til meg!


Tusen tusen takk Veronica!!

Stampin' for the weekend and Sketch and Stach

Second card for to day. This time I have tried to follow the sketch over at Sketch and Stash. And Stampin' for the weekend has male card a theme this week. I have made a card for a boy who is
celebrating his first birthday.
I have used my new BG papers, and in the bottom of my drawer I found the mini brads from Karen Foster.


Paper: BG and Bazzil.
Stamp: Magnolia.
Flowes from Prima.
Painted with Distress Ink.

WoJ: Challenge #78

Finally a new challenge card, it's ages since I attended a WoJ
challenge... This week they had a lovely sketch. The card I have made is for a woman on her 50th birthday. I have been told she likes pink, and that she is a helpful lady. I have used one of the stamps from the summerkit last year..



Here is a picture of the flowers. Just love the roses from WildOrcidCraft. They have been showered in glimermist:)




Paper: BG and Bazzil.
Stamp: WoJ.
Flowes from WildOrcidCraft.
Embellishment from Kort & Godt.
Alphas from Making Memories.
Painted with Distress Ink